Bijbelverklaring Matthew Henry

Onderstaand treft u per Bijbelboek de afgeronde uittreksels aan van de Bijbelverklaring van Matthew Henry (1662 – 1714) en de daarbij behorende citaten, afkomstig uit dezelfde Bijbelverklaring.

De voortgang van dit project wordt aan de rechterkant weergegeven, waardoor inzichtelijk is welke Bijbelboeken afgerond zijn en welke nog niet. De grootte van het veld waar een Bijbelboek in vermeld staat betreft het aantal pagina’s in de fysieke uitgave van de Bijbelverklaring. Hoe meer pagina’s dit zijn, hoe groter de weergave van het veld.
De frequentie van de totale voortgang is afhankelijk van de omvang van het gekozen Bijbelboek en de tijd die de uitvoerenden hiervoor beschikbaar hebben.

Mocht er een afbeelding worden weergegeven bij een citaat, dan betekent dit dat het betreffende citaat in het verleden door ons is gedeeld en tevens beschikbaar is op onze site.

We hopen en bidden dat deze serie mag voorzien in een behoefte en tot rijke zegen gesteld mag worden.


BijbelboekenUittrekselsCitaten
HoseaKlik hierKlik hier
ZachariaKlik hierVolgt nog*
1 JohannesKlik hierVolgt nog*
2 JohannesKlik hierVolgt nog*
3 JohannesKlik hierVolgt nog*
JonaKlik hierVolgt nog*
KlaagliederenKlik hierVolgt nog*
ObadjaKlik hierVolgt nog*
HaggaïKlik hierVolgt nog*
RuthKlik hierVolgt nog*

*= de reden dat de citaten nog volgen is dat de mogelijkheid van het delen tijdelijk uit Evernote is gehaald. Zodra deze mogelijkheid weer beschikbaar is in Evernote zullen wij de link naar de betreffende citaten plaatsen.

Voortgang totale project

Gekleurd = beschikbaar in de linkse tabel
Zwart = nog te doen