Nieuws

Whatsapp error

Zoals onze whatsapp-volgers gemerkt hebben, is er vandaag geen citaat door ons via whatsapp gedeeld. Vanochtend hebben we dit op de diverse sociale media waarop we actief zijn gedeeld, maar niet alle whatsapp volgers zijn daarop actief. Nu er meer duidelijkheid is over de oorzaak en de gevolgen plaatsen we dit bericht op onze site.

Voor onze whatsapp-account maken wij gebruik van een (gratis) prepaid simkaart. Deze dient na een halfjaar opgewaardeerd te worden, anders wordt deze geblokkeerd en definitief verwijderd. Omdat wij enkel ons nummer voor whatsapp gebruiken, hebben wij de sms gemist die aankondigde dat het tegoed opgewaardeerd diende te worden. Hierdoor zijn tevens de 3 maanden verstreken en is ons nummer onlangs geblokkeerd.

Er is inmiddels een nieuwe simkaart onderweg, met (helaas) een nieuw nummer. Zodra deze binnen is zullen wij dat nummer met onze volgers delen. Tot die tijd kunnen we helaas geen citaten via whatsapp versturen, dus vragen we onze whatsapp-volgers om de citaten op de andere sociale media waarop wij actief zijn te lezen of direct op onze website.
Wij vermoeden dat het haalbaar is om deze week het nieuwe nummer actief te hebben en daarvandaan weer citaten via whatsapp te versturen.

Excuses voor het ongemak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *