Nieuwsbrief maart 2017

Beste volgers,

Hierbij bieden wij jullie onze eerste nieuwsbrief aan.
Bij voldoende nieuws zullen wij de nieuwsbrief in de toekomst aanhouden als middel om jullie te informeren. 

Website

Afgelopen maand is onze website live gegaan. Het primaire doel van de site is het aanbieden van onze content op 1 plaats, waar alle volgers van onze sociale media accounts bij elkaar komen. Daarnaast biedt de website mogelijkheden om alle aangeboden citaten terug te vinden per maand, per auteur en thema.

In de afgelopen weken hebben we gezocht naar de meest gewenste indeling van onze site. Met name ‘rust’ op de site en het gebruiksgemak voor bezoekers waren 2 doelen die we daarbij voor ogen hadden. We denken dit gevonden te hebben met onze huidige indeling en horen graag jullie reactie. In februari hebben al meer dan 1600 bezoekers onze site bezocht!

Archief

Op dit moment zijn alle citaten die we in 2017 hebben aangeboden ook terug te vinden op onze site. We hopen de komende tijd ook de citaten die vóór 2017 aangeboden zijn op onze site toe te voegen.

Citaten ontvangen per mail

Nadat alle citaten van vóór 2017 toegevoegd zijn aan onze site zullen wij de optie mogelijk maken om onze bericht te ontvangen per mail. Indien iemand zich hier t.z.t. voor aanmeldt ontvangt hij automatisch een mail zodra wij een citaat of ander bericht plaatsen.

Series

Op dit moment zijn we als vervolgserie bezig met de Geloofsbelijdenis van Athanasius. Deze geloofsbelijdenis bevat 44 artikelen, zodat we ongeveer op de helft zijn. Zoals ook eerder aangegeven zijn ideeën voor nieuwe series altijd welkom. Mail ons gerust!
De aangeboden series zijn gebundeld terug te vinden op onze site.
Tot op heden hebben wij de volgende series aangeboden:

Rest ons nog om al onze volgers te bedanken voor het (blijven) volgen, maar bovenal om te bidden of de citaten tot troost en zegen mogen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *